28 maart 2024

Zuid-holland – Buitenspeeldag in Zuid-Holland op 8 juni 2022

Maak van héél Zuid-Holland één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag! Na twee coronajaren komt er binnenkort eindelijk weer een echte Buitenspeeldag! Nickelodeon en Jantje Beton roepen kinderen en volwassenen op om van de bank te komen en in de buurt een speelactiviteit te organiseren, zodat zoveel mogelijk kinderen op woensdag 8 juni gaan buitenspelen.

Volgens onze landkaart kunnen kinderen in Zuid-Holland op meer dan 25 plekken buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag. Dat zijn er vast nog veel meer! Dus organiseer jij ook een activiteit, meld deze dan aan via www.buitenspeeldag.nl en zet jouw provincie op de kaart. Samen maken we van héél Nederland één grote buitenspeelplek!

Benieuwd wat je op 8 juni kunt doen in Zuid-Holland? In Capelle aan den IJssel organiseren ze een Buitenspeeldag met een stormbaan en springkussen. En in Den Haag kunnen kinderen dansen, boogschieten en meedoen met beachvolleybal. Daarnaast is er ook van alles te doen in de Meest Speelvriendelijke Gemeente van Nederland: Leiden! Dit zijn slechts enkele van de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd in de provincie Zuid-Holland. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Iedereen die kinderen een waanzinnige dag boordevol plezier wilt bezorgen kan meedoen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com