28 maart 2024

Westland -Wethouder bezoekt geslaagde leerlingen

Het was een spannende dag voor vele leerlingen. Het was wachten op de uitslagen van de examens. Om de geslaagden te feliciteren ging wethouder Anko Goudswaard langs bij het Flora College in Naaldwijk. Daar verzamelden vanmiddag alle geslaagde leerlingen zich in de aula.

Wethouder Anko Goudswaard: “Deze lichting heeft het lastig gehad. Corona heeft veel invloed gehad op hun tijd in het voortgezet onderwijs. Ze hebben onderwijs vanuit huis gehad, maar ook hebben ze sociaal contact en gezelligheid gemist. Dat wat in je schooltijd juist zo belangrijk is.”

Directeur van het Flora College Pim van der Hoorn, is trots op alle leerlingen en leraren. “Ieder jaar is dit weer een bijzondere dag. Voor de leerlingen, maar zeker ook voor de leraren. We leven toch met hen mee en zijn net zo nieuwsgierig naar de uitslagen.”

De eindexamenleerlingen van het Flora College hebben geen makkelijk jaar gehad. De hoeveelheid online lessen hielp niet in de concentratie en van veel leerlingen gingen resultaten achteruit. Dus het was soms hard werken.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com