28 maart 2024

Zoetermeer – 25 juni Midsummer evenement Oosterheem

Kom naar buiten en doe mee! Op zaterdag 25 juni beleef je hét evenement door en voor Oosterheem: ‘HAPPEN & STAPPEN’. Op deze feestelijke dag hebben bewoners gratis toegang tot tal van leuke activiteiten met een heerlijk hapje en een drankje.

‘HAPPEN & STAPPEN’ prikkelt al jouw zintuigen. Van zien, tot horen, voelen, ruiken en ook proeven. De organisatie heeft aan alles gedacht. Tijdens het buurtfeest worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Zo staan er onder andere een springkussen, spelletjes en djembé voor jullie klaar. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Heerlijke pannenkoeken, verse koffie, thee en ijs.

Deze middag vindt ook de première van de audiotour Oosterheem plaats. De audiotour begint om 13:30 uur en brengt je onder begeleiding van een gids (uiteraard zelf ook wijkbewoner van Oosterheem) over een route van zo’n 3 km langs verschillende locaties. Je luistert naar de bijzondere verhalen van bewoners over de wijk en speciaal voor deze dag heeft Dansschool Sempresa een verhaal vertaald naar een live dansoptreden. De audiotour Oosterheem is het prachtige eindresultaat van het project Wijck Theater dat afgelopen januari van start is gegaan onder begeleiding van Laurens de Groot.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com