20 april 2024

Den Haag – Stadsspeld voor twee vrijwilligers van SV Leidschenveen

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadsspeld toegekend aan de heer R.C. Müller en mevrouw P.J.A. Prins-Habraken.

Zij ontvangen deze onderscheiding voor hun jarenlange vrijwilligerswerk voor SV Leidschenveen. Deze sportvereniging viert het tienjarig bestaan en beschikt over een grote voetbalafdeling met ongeveer vijftig jeugdteams. SV Leidschenveen heeft daarnaast ook een tennisafdeling en houdt zich tevens bezig met hardlopen en mountainbiken.

De heer Reinier Müller behoort al vanaf de beginperiode tot de drijvende krachten van de voetbalafdeling. Mede dankzij hem kon de club al snel haar opwachting maken in de competitie. In 2012 nam de heer Müller meteen zitting in het voetbalbestuur, sinds 2015 maakt hij deel uit van het algemeen bestuur waarbij de voetbalzaken nog steeds tot zijn belangrijkste aandachtsgebieden behoren. De heer Müller helpt ook als trainer.

Mevrouw Penny Prins-Habraken is één van de oprichters van SV Leidschenveen en nam als eerste het penningmeesterschap voor haar rekening. Haar hart ligt bij het tennissen. De leden van deze afdeling zijn grotendeels volwassen. Van deze afdeling is mevrouw Prins-Habraken korte tijd voorzitter geweest. Nog altijd speelt ze als vrijwilligster een actieve rol achter de schermen op het gebied van zowel de competitie als de toernooien.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com