18 april 2024

Haaglanden – Youz en Ipse de Bruggen werken samen

Youz en Ipse de Bruggen zetten handtekening voor samenwerking voor complexe gezinsproblematiek. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en complexe psychische problemen hebben intensieve zorg nodig. Vaak vanuit verschillende specialismen zoals de geestelijke gezondheidzorg, de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of de jeugdzorg. Om de zorg beter op elkaar af te stemmen werken Youz en Ipse de Bruggen in regio Haaglanden binnenkort nog intensiever samen voor passende hulp aan het hele gezin.

De samenwerking van Ipse de Bruggen en Youz officieel is bekrachtigd door het zetten van handtekeningen door Jan van Hoek (bestuurder Ipse de Bruggen) en Jozien Snijders (bestuurder Youz). Dit gebeurde onder toeziend oog van Sarah Soenen (directeur integrale zorg Youz) en Monique van Haperen (directeur Kind & Jeugd Ipse de Bruggen). Zij zijn samen verantwoordelijk voor de aansturing, het operationeel management en de resultaten die behaald worden.

Meer samenwerking vanuit verschillende deskundigheid
Youz en Ipse de Bruggen streven al vanaf de start van de Jeugdwet naar meer integrale samenwerking vanuit verschillende deskundigheden. De samenwerking die we met elkaar hebben ontwikkeld is toe aan een volgende stap. Met deze intensievere samenwerking maken we gezamenlijke aansturing en ontwikkeling van nieuwe dienstverlening mogelijk. ‘Door samen te werken met Ipse de Bruggen kunnen we kinderen, jongeren en hun ouders de benodigde zorg op de juiste plek bieden. Met een vast team van hulpverleners krijgen gezinnen ook zo snel mogelijk de zorg, met zo min mogelijk doorverwijzingen en wachttijd.’ – Jozien Snijders, bestuurder Youz.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com