29 mei 2023

Delft – Gezondheidsfestival Delft op 24 en 25 september

Je gezondheid is belangrijk. Maar wat is precies gezond? Dat ontdek je tijdens het Gezondheidsfestival Delft. Kom daarom op zaterdag 24 september naar de binnenstad en op zondag 25 september naar de Voorhof! Doe mee met workshops dans en yoga, laat je bloeddruk meten en ontdek met een VR-bril wat voor effect alcohol op je heeft. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Het gezondheidsfestival is verspreid over verschillende locaties. Op zaterdag 24 september vindt het festival plaats in het centrum: bij OPEN, Theater de Veste en het Vesteplein. Het festival duurt die zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag 25 september vindt het festival plaats in het Poptapark en ben je welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Het Gezondheidsfestival Delft staat in het teken van Positieve Gezondheid in de wijk en het Preventieakkoord genotmiddelenbestrijding Delft. Gezondheid is een breed onderwerp. Daarom heeft het programma van het gezondheidsfestival verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan sport, voeding, eenzaamheid, armoede en geweld. Houd www.delft.nl/gezondheidsfestival in de gaten. Medio september is het volledige programma bekend.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com