19 april 2024

Den Haag – Informatiemarkt taal, rekenen en computerles

Op maandag 12 september van 10.00 tot 14.00 uur is er aan de Waldorpstraat 120 een informatiemarkt over taal, rekenen, computerles en nog veel meer.

De Taal+ school, Taal aan Zee en het Taalhuis laten zien wat volwassenen bij hen kunnen leren. Er is informatie over alle cursussen voor Nederlandstaligen en anderstaligen. Het gaat ook over leesplezier en de bibliotheek, over taalstages en Oefenen.nl. De informatiemarkt valt midden in de Week van Lezen en Schrijven, dit jaar van 8 tot 15 september.

Tijdens de markt kunnen bezoekers zelfstandig aan de slag gaan met Oefenen.nl én ze kunnen een korte proefles doen: Nederlands, rekenen of omgaan met de computer. Als bezoekers zich op 12 september inschrijven voor computerles of rekenen bij de Taal+ school, dan krijgen ze de maanden september tot en met december gratis les!

Oefenen.nl is dé website waar mensen kunnen oefenen met taal, rekenen en computervaardigheden. Team Online Leren van de Taal+ School heeft uitgezocht welke Hagenaar in de zomervakantie het meest heeft geoefend op Oefenen.nl: de Zomertoppers! Deze worden in de Week van Lezen en Schrijven bekend gemaakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com