24 april 2024

Westland – Witte Brug in Poeldijk verkocht aan projectontwikkelaar

De Witte Brug in Poeldijk gegund aan projectontwikkelaar Boele & van Eesteren. Pieter van Foreest heeft De Witte Brug gegund aan Boele & van Eesteren. Uit de verschillende biedingen heeft Pieter van Foreest het beste bod en een passend plan geselecteerd, zo stellen ze.

Pieter van Foreest heeft geruime tijd geleden besloten om de locatie ‘De Witte Brug’ aan Wittebrug 1 te Poeldijk te verkopen. Ruim 10 jaar geleden (oktober 2011) is er vervangende nieuwbouw, De Terwebloem, gerealiseerd in Poeldijk. Op dit moment wordt de overdracht van de Witte Brug aan Boele & van Eesteren voorbereid.

Boele & van Eesteren heeft eerder in Naaldwijk, op de plek van de voormalige brandweerkazerne, een appartementengebouw gerealiseerd met koopappartementen en sociale, bereikbare en vrije sector woningen. In dit appartementengebouw heeft de allereerste seniorenwoongroep in het Westland hun intrek genomen.

Enkele andere gerealiseerde projecten in het Westland zijn o.a.: Juliahof in Wateringen, Gemeentehuis Westland en Hart van ’s-Gravenzande.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com