29 maart 2024

Den Haag – “Kosten Omlaag Tour” in Den Haag met Lilian Marijnissen

Steeds meer mensen hebben last van de prijsverhogingen. De gasrekening, de boodschappen en de prijzen aan de pomp stijgen veel sneller dan het inkomen van veel mensen. Steeds meer mensen moeten daarom aankloppen bij de voedselbank of weten niet meer hoe ze rond kunnen komen. Ook in Den Haag is dat het geval.

De SP stelt daarom een sociaal noodplan voor. De SP wil de belasting op gas, boodschappen en brandstof zo snel mogelijk naar beneden halen. Het kabinet heeft al laten weten dit jaar helemaal niks meer te doen aan de koopkracht. Voorzitter van de SP Den Haag Bastiaan Meijer: “Het is onacceptabel dat mensen deze winter in de kou moeten gaan zitten. Daarom roepen we iedereen op om naar het Prinsjesdagprotest op zaterdag 17 september te komen, en om naar deze bijeenkomst over de prijsverhogingen te komen”.

De SP organiseert daarom de kosten omlaag tour. Op zaterdag 10 september komt Lilian Marijnissen naar het Nutshuis in Den Haag om het gesprek aan te gaan over de stijgende prijzen en het Prinsjesdagprotest. Iedereen is van harte welkom.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com