2 februari 2023

Regionieuws TV – Rijswijkse energieambassadeurs helpen woningen met energie besparen

De gemeente Rijswijk en de plaatselijke woningbouwverenigingen sturen energieambassadeurs van Just for You langs de deur. Deze geven de bewoners praktische tips om hun energieverbruik te verlagen. Ook brengen ze direct kleine maatregelen aan bij de bezochte bewoners, zoals tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Inmiddels zijn 400 woningen bezocht met tips en hulp . De bedoeling is dat nog minstens 1000 woningen worden bezocht waarvan de bewoners worden geadviseerd. De woningcorporaties zetten de komende tijd in op het verduurzamen van hun woningen maar dat kost tijd. De energieambassadeurs helpen ondertussen heel concreet om direct de energierekening omlaag te krijgen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com