16 juni 2024

Het Horti Hotel ‘Jupiter’ in Honselersdijk officieel geopend

De locatie biedt plaats aan 340 mensen die vooral werkzaam zijn in de Westlandse glastuinbouwsector. Het hotel voldoet volledig aan de nieuwste eisen voor de huisvesting van uitzendpersoneel en is daarmee klaar voor de toekomst. De vergunning is verleend voor 20 jaar. Initiatiefnemer van Jupiter is het uitzendbureau NL Jobs. Die heeft samen met de gemeente Westland ernaar gestreefd om een goede woonlocatie te realiseren voor haar werknemers. De opening is verricht door Wethouder Pieter Varekamp en Adriaan Pelt, eigenaar van het gebouw. Die laatste is blij om maatschappelijk bij te kunnen dragen door goede huisvesting neer te zetten voor arbeidsmigranten. Volgens Pieter Varekamp, wethouder van de gemeente Westland is er nu  een mooie locatie bij voor arbeidsmigranten die belangrijk zijn voor de glastuinbouw. Het gebouw, dat zich bevindt op het terrein van Royal Flora Holland, is van alle gemakken voorzien. Er zijn 172 kamers op 8 woonlagen. Daarnaast is er een recreatieruimte met fitnessmogelijkheden en een terras. Ook aan voldoende parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling is gedacht. Voor een goede ontsluiting is daarnaast een brug gebouwd voor fietsers en voetgangers.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com