21 april 2024

Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit; Sealife in Den Haag scoort zeer slecht

Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit dan dierentuinen. De top acht qua loyaliteit telt zeven dierentuinen, waaronder Blijdorp uit Rotterdam en Avifauna in Alphen aan den Rijn. Aquaria scoren het laagst op loyaliteit. Zo bungelt Sealife uit Scheveningen helemaal onderaan. Bezoekers zijn niet trouw in hun bezoeken aan het zee aquarium. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Attractieparken en Dierentuinen, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders. Aan de hand van de bezoekfrequentie en de intentie om nogmaals langs te komen in een attractiepark, dierentuin of aquarium wordt de loyaliteit van klanten berekend. Acht partijen scoren hoger dan gemiddeld op zowel bezoekfrequentie als bezoekintentie. In deze top acht staan zeven dierentuinen en de Efteling. Deze partij heeft een hoger dan gemiddelde frequentie van herhaalde bezoeken met de intentie om nogmaals terug te komen. Duinrell en Drievliet scoren gemiddeld

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com