18 mei 2024

Den Haag – Groep de Mos wil vaste terrasvergunning Marmaris

Sinds een aantal jaren kent badplaats Kijkduin een grootschalige herinrichting.

De restaurants Salvatore en Marmaris van eigenaar Murat Demir hebben hiervoor de deuren op de boulevard tijdelijk moeten sluiten en zijn als één restaurant Marmaris neergestreken aan het Teunisbloemplein, dat ligt tussen Loosduinen en Kijkduin.

Al snel werd het restaurant een heuse pleisterplaats voor de buurt.
“Een echte publiekstrekker, zeker voor ouderen,” stelt Hart voor Den Haag fractievertegenwoordiger Monique van Stuijvenberg, die van de eigenaar heeft begrepen dat hij, naast een eventuele terugkeer naar de boulevard van Kijkduin, zijn vestiging aan het Teunisbloemplein graag wil openhouden voor de buurt.

Maar er dreigt gevaar. Want de terrasvergunning, die hard nodig is om winstgevend te zijn, wordt niet verleend. De Mos wijst op het feit dat de buurt rondom park Meer en Bos er een fraaiere horecagelegenheid bij krijgt als het stadsbestuur niet zo halsstarrig zou zijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com