18 mei 2024

Den Haag – Arjen Kapteijns voorgedragen als beoogd wethouder

De fractie van GroenLinks Den Haag draagt raadslid en oud-fractievoorzitter Arjen Kapteijns voor als beoogd wethouder. Hiermee wil hij Bert van Alphen opvolgen, die op 13 september jl. zijn ontslag aanbood.

Arjen Kapteijns zit ruim 8 jaar in de gemeenteraad, waarvan 6 jaar als fractievoorzitter. Naast zijn raadslidmaatschap is Arjen al meer dan 20 jaar in diverse functies werkzaam bij de rijksoverheid. Kapteijns: ‘’Ik ben vereerd dat mijn fractie het vertrouwen in mij uitspreekt. Ik heb ontzettend veel zin om dit laatste half jaar voor de verkiezingen me vol in te zetten voor al die mensen in de stad die een steuntje in de rug van de gemeente zo hard nodig hebben.”

Indien de gemeenteraad instemt met de benoeming van Kapteijns komt er een raadszetel vrij. Deze plek zal worden ingenomen door de huidige fractievoorzitter Isabel Bos die ook op donderdag 7 oktober wordt beëdigd. Vavier: “Als het team na donderdag weer compleet is, gaan we op volle kracht vooruit om in de laatste maanden van deze raadsperiode nog meer mooie resultaten te boeken en straks campagne te voeren voor een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. We zullen ons blijven inzetten om ongelijkheid en onrecht te bestrijden en werken aan oplossingen die echt werken voor de mensen en de organisaties in Den Haag!”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com