25 april 2024

Leidschendam-Voorburg – Vliet Awards uitgereikt

De Vliet Awards 2019 zijn uitgereikt. Vliet Awards is een nieuwe verzamelnaam voor de cultuurpijs, sportprijs en vrijwilligersprijs. Een blijk van waardering voor mensen die zich binnen Leidschendam-Voorburg extra inzetten. Door vrijwilligerswerk te doen, bij te dragen aan het behoud van cultuur, of door bijzondere sportprestaties.

Het Erfgoedpodium nam de Vliet Award cultuur in ontvangst. Wethouder cultuur Astrid van Eekelen roemde de passie waarmee de verschillende partners zich samen inzetten.

Shirley Lopulisa werd verrast met de Vliet Award voor ‘Onbeperkte Topper Sport’, Deau den Turk won in de categorie ‘Sporttalent van het jaar’, Koen Bijen kreeg de Vliet Award ‘Sporter van het jaar’. De Vliet Award ‘Sportteam van het jaar’ ging naar Van Velsen Rally Sport.

Vier inwoners kregen een Vliet Award Vrijwilliger. Utku Canko kreeg de Vliet Award ‘Onbeperkte Topper Vrijwilliger’. Nikki Albers won de categorie ‘Jonge vrijwilliger van het jaar’. Jim Sabiran kreeg de Vliet Award ‘Individuele vrijwilliger’. De winnaar in de categorie ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ werd de Reddingsbrigade Leidschendam-Voorburg’.

Boven het artikel: De winnaars Vliet Awards Cultuur, foto Jacq Cornelissen

Winnaars van de Vliet Award Sport en Vrijwilliger Foto: Dennis Morsch
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com