21 mei 2024

Den Haag – Nieuwe rotonde Westduinweg – Schokkerweg in Scheveningen klaar

De nieuwe rotonde op de kruising Westduinweg -Schokkerweg in Scheveningen is klaar. Hiermee is het havengebied beter bereikbaar geworden en de veiligheid verbeterd. De kruising is een belangrijke verbinding tussen Scheveningen Haven en Scheveningen Dorp. De komst van de rotonde maakt dat het vrachtverkeer van de Schokkerweg eenvoudig de Tweede Haven kan bereiken. Dat komt doordat de hellingbaan van de Dr. Lelykade is aangesloten op de nieuwe rotonde. 

De aanpak van de rotonde maakt onderdeel uit van de verkeersvisie die de gemeente samen met bewoners en bedrijven heeft opgesteld. Hiermee wil de gemeente bijdragen aan een leefbaar, bereikbaar en verkeersveilig Scheveningen. 

De gemeente bedankt de medewerkers die tijdens de corona-crisis de laatste werkzaamheden op tijd hebben weten af te ronden. Bouw- en herstelwerkzaamheden aan de wegen in Den Haag gaan waar dat kan zoveel mogelijk door. Daarbij zorgen we dat Den Haag bereikbaar blijft voor nood- en hulpdiensten. De medewerkers houden rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com