16 juni 2024

Haaglanden – Corona Update per gemeente en bibliotheek initiatief Robert van Asten

Update van 10 april 2020 Met aandacht voor de status en informatie over het corona virus in de Regio Haaglanden, waarin: Het landelijk aantal positief geteste personen is gestegen naar: 23.097 en de ziekenhuisopnames naar 8197. Het aantal overleden personen is gestegen naar 2511. In de Regio 344 ziekenhuisopnames. Tevens een interview toelichting met Robert van Asten, wethouder in Den Haag over het “boeken aan huis leveren” voor 70 plussers . Ook een muzikale bijdrage van de Haagse Cultuurkring door Alfian Aditya, op cello. Alfian komt uit Indonesië en is dit jaar afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook hij maakt zich natuurlijk zorgen over zijn familie en ook hij zit de hele dag binnen terwijl hij eigenlijk concerten zou willen geven. Het programma wordt ook uitgezonden op RegioTV Infothuis.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com