4 december 2023

Den Haag – 133 miljoen beschikbaar voor Coronabuffer

Den Haag zet coronabuffer van 133 miljoen in voor de stad. De coronacrisis raakt de hele stad. Veel inwoners hebben zorgen om gezondheid, om dierbaren, verlies van werk of bedrijf of bijvoorbeeld leerachterstanden van jongeren. Met een coronabuffer van ruim 133 miljoen euro en een omvangrijk sociaal-economisch herstelplan zet het college zich in om Den Haag sterk uit de crisis te laten komen. Zo zegt wethouder Anne Mulder (Financiën) bij de presentatie van het plan.

Het college van burgemeester & wethouders van de gemeente Den Haag heeft vandaag een stevig pakket aan maatregelen gepresenteerd om sterk uit de coronacrisis te komen. In het plan staan ruim 55 actiepunten. Mulder: ‘De gemeente Den Haag helpt inwoners, ondernemers en instellingen met de directe gevolgen van de coronacrisis. Deze buffer en het sociaal-economisch herstelplan zijn het startschot voor het herstel op de langere termijn. Ook in tijden van crisis moet je als stad met elkaar blijven kijken waar je heen wil gaan.’

Doel van het herstelplan is om het fundament van de stad te verstevigen en tegelijkertijd acties uit te voeren die snel resultaat hebben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com