18 mei 2024

Wassenaar – Mooie opbrengst online gesprekken gemeente en maatschappelijke organisaties in Wassenaar

De burgemeester en wethouders zijn gestart met een digitale ronde langs betrokken dorpsgenoten en organisaties. Zij hebben videogesprekken gevoerd met een eerste deel van de Wassenaarse sportverenigingen, de buurthuizen, de religieuze gemeenschappen en de verzorgingshuizen.

Later deze week volgen in elk geval de scholen. Stuk voor stuk sleutelpersonen in deze ongewone tijd. Hoe gaat het met deze organisaties tijdens de crisis? Hoe is het met hun medewerkers, vrijwilligers en achterban?

Samen met de organisaties zoekt de gemeente naar de juiste balans tussen het voorkomen van coronabesmettingen én het zoveel mogelijk beperken van de sociale, emotionele en mentale gevolgen van deze crisis. Samen wordt gezocht naar oplossingen en nieuwe verbindingen. Zeker ook in opmaat naar de feestdagen wil de gemeente, samen met alle maatschappelijke organisaties, initiatieven ondersteunen die de saamhorigheid bevorderen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com