25 april 2024

De Lier – Lars Monna wint Jeugdprijs

Op 14 november is de Jeugdprijs van RAVON (Reptielen, Amfibieën, Vissenonderzoek in Nederland) aan Lars Monna (16 jaar) uitgereikt voor zijn inspanningen bij de inventariseren van aal aan onze kust en zijn deelname aan de studiegroep Vissen van Natuurlijk Delfland.

Lars woont in De Lier en gaat met zijn vader naar deze activiteiten waar hij met heel plezier aan deelneemt.

Natuurlijk Delfland is een werkgroep van RAVON en feliciteert Lars met deze prijs. De belangrijkste activiteiten van Natuurlijk Delfland op het gebied van reptielen, amfibieën en vissen en water in het algemeen bestaat uit het overzetten van padden, inventariseren van vissen, het in kaart brengen van het waterleven en het adviseren over de aanleg en het beheer van poelen. In het komend voorjaar zal ook de ringslang aan de beurt komen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com