23 april 2024

Zoetermeer – Lamboo Mobile Medical naar Tech Campus

Het hoofdkantoor van Lamboo Mobile Medical (Lamboo) komt in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Hiermee verhuisd na het bedrijf Topcon een tweede internationaal opererend bedrijf naar het park. Lamboo zal naar verwachting eind 2022 haar intrek nemen op de Tech Campus.

Hiermee wordt de Dutch Tech Campus verder ontwikkeld tot een duurzame campus voor bedrijven gericht op smart mobilty, ICT en e-health & care.

Wethouder Iedema (Economie): “Lamboo Mobile Medical is een waardevolle aanwinst voor het Dutch Innovation Park. Door de inspanningen van PingProperties wordt het nog aantrekkelijker voor ondernemingen om zich hier te vestigen.”

Lamboo Medical is marktleider in de ontwikkeling en bouw van mobiele medische apparatuur. De Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. DTC is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com