22 juli 2024

Rijswijk – Kick-off speelbeleid: nieuwe skatebaan

Rijswijkse skaters hebben met wethouder Besteman het startsein gegeven voor bouw nieuwe skatebaan. De kick off werd gehouden op het asfaltveldje op de Treubstraat, de plek waar de nieuwe skatebaan gaat komen.

Vorige week is de gemeenteraad akkoord gegaan met de nota Speelbeleid, inclusief de aanleg van de nieuwe skatebaan.

Het ontwerp voor de nieuwe skatebaan wordt samen gemaakt met de skatejongeren. Die zijn erg enthousiast en hebben er ook goede ideeën voor.

Dagelijks vrij kunnen spelen is een basisvoorwaarde om gezond en positief op te groeien. Het aanbieden van voldoende speel- en ontmoetingsplekken voor jeugdig is één van de voorwaarden waarmee de gemeenteraad akkoord is gegaan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com