22 juli 2024

Wassenaar – Vaccineren zonder afspraak mogelijk

Vaccineren zonder afspraak, het kan in Wassenaar op donderdag 14 oktober aan de Berkheistraat. Dan staat er een prikbus van GGD Haaglanden op het parkeerterrein aan de Berkheistraat. Inwoners kunnen zich dan zonder afspraak laten vaccineren tegen het coronavirus.

Vaccineren gebeurt met het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, is welkom om vragen te stellen of om een prik te halen.

Trek kleding aan waarbij u makkelijk uw bovenarm kunt ontbloten. Na de prik moet u nog een kwartier plaatsnemen in de wachtruimte om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt. GGD Haaglanden verzorgt de registratie. U krijgt ook meteen een afspraak voor de tweede vaccinatie, als dat nodig is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com