22 juli 2024

Den Haag – Onderdelen Hogeschool Inholland geopend

Wethouder Onderwijs Hilbert Bredemeijer heeft nieuwe onderdelen van de Hogeschool Inholland Den Haag geopend.

Op vrijdag 8 oktober heeft de Haagse wethouder Hilbert Bredemeijer van Onderwijs, Sport en Buitenruimte een bezoek gebracht aan Inholland Den Haag ter gelegenheid van de opening van verschillende nieuwe onderdelen op de hogeschool.

De wethouder ging in gesprek met studenten en werd rondgeleid . Met de terugkeer van fysieke aanwezigheid op de school was het ook eindelijk tijd om de nieuwe activiteiten van Inholland Den Haag officieel te openen met de wethouder.

De school werkte lang aan diverse initiatieven met zowel studenten als medewerkers, waarvan nu eindelijk de kroon op het werk werd gezet. Dit allemaal ook gedurende de eerste honderd dagen van het studiejaar, een belangrijke periode voor (nieuwe) studenten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com