22 juli 2024

Westland/Zoetermeer – Podiumplek voor Veels en Van de Ende

Max Veels en Jack van de Ende hebben op het Belgische Spa-Francorchamps een podium behaald in de BMW M2 Cup.

In de EKRIS BMW eindigden zij zondag op een welverdiende derde plek, waarmee zij hun eerste trofee van het seizoen behaalden.

Het Belgische circuit van Spa-Francorchamps was het toneel van de een na laatste ronde van de VRM BMW M2 Cup. Eerder dit seizoen waren de heren in de EKRIS BMW M2 afgereisd naar de Ardennen, maar toen gooide noodweer roet in het eten.

Max Veels en Jack van der Ende waren erop gebrand om op de mooiste baan ter wereld een goed resultaat te pakken. Tijdens de kwalificatie reed het duo een mooie tijd waarmee zij zich op een 6e en 4e startplaats wisten te nestelen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com