20 mei 2024

Wassenaar – Beleef duurzaam wonen in Wassenaar

Huiseigenaren delen hun ervaringen met energiebesparing tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen. Dit kan tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober & 6 november. Huiseigenaren uit gemeente Wassenaar en omstreken stellen hun huis open om uitleg te geven over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen.

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. U kunt klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u duurzame maatregelen bekijken en ervaren bij allerlei verschillende duurzame huizen.

Via www.duurzamehuizenroute.nl/wassenaar kunt u zien welke woningen er onze gemeente opengaan. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en 6 november. Inschrijven kan bij de woning op de website. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com