21 april 2024

Zoetermeer – Boosterprik halen op het Stadhuis

Zoetermeerders die een uitnodiging krijgen voor een boostervaccinatie, kunnen volgende week dinsdag 7 december en vrijdag 10 december die prik op afspraak halen op het Stadhuis. Tegelijkertijd is de gemeente Zoetermeer op zoek naar een andere geschikte locatie met meer ruimte. Zo kunnen inwoners de boosterprik in hun eigen stad halen.  

Deze extra prik is nodig om de weerstand tegen het coronavirus op peil te houden. Ouderen vanaf tachtig jaar krijgen nu een uitnodiging. Tot nu toe konden ze deze prik alleen op priklocaties buiten de stad halen.

Inwoners die een oproep hebben gekregen voor een boostervaccinatie, kunnen via de GGD nu voor dinsdag 7 december en vrijdag 10 december een afspraak maken op het stadhuis. Op deze dagen is het niet mogelijk om zonder afspraak in te lopen. 

Het is mogelijk om het Stadhuis op deze dagen tijdelijk in te richten als prikpost voor de boostervaccins, omdat deze plek op woensdag en zaterdag ook al ingericht is als inlooplocatie voor de eerste en/of tweede prik tegen corona. Een afspraak maken is niet nodig, Mensen moeten wel een identiteitskaart of paspoort meenemen en een mondkapje dragen. Op Eerste Kerstdag is de prikpost gesloten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com