20 mei 2024

Zoetermeer – PvdA kiest Margot Kraneveldt als lijsttrekker

De leden van de Partij van de Arbeid in Zoetermeer hebben de definitieve kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld.

Huidig fractievoorzitter Margot Kraneveldt is unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen.

Raadslid Susanne Bout staat ook dit jaar weer op plaats twee en commissielid Sicco Louw staat weer op drie. Op vier staat huidig fractiemedewerker Yuri Nikerk, een naam die bekend is uit de Zoetermeerse cultuursector.

De PvdA is heel blij met nieuwkomer Nilüfer Sağir op vijf. Op zes staat Shamier Madhar, ook een bekende naam voor vele Zoetermeerders vanwege zijn inzet voor ondermeer het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer. De zevende plaats is voor Ineke van den Berg. Zij is op dit moment zelfstandig raadslid en heeft zelf een zeer bewuste keuze gemaakt voor het lidmaatschap van de PvdA. Op acht staat Leo Welschen, al jaren een enthousiaste vrijwilliger voor de Partij van de Arbeid in Zoetermeer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com