18 mei 2024

Den Haag – Constant Martini op lijst Groep de Mos

Na oud-minister Rita Verdonk als running mate, komt voormalig Haags wethouder en locoburgemeester Constant Martini (72) op een verkiesbare plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart.

In de jaren tachtig was Martini fractievoorzitter en wethouder voor de PvdA. Onder zijn lijsttrekkerschap haalde die partij 18 zetels. “Dat grote aantal zetels is in maart voor Hart voor Den Haag ook niet onrealistisch.

De Mos is al langere tijd een brede volkspartij aan het bouwen. Zijn Ombudspolitiek van naar de mensen toegaan spreekt mij en heel veel stadsgenoten aan. Hij ziet een probleem niet als een links- of rechts vraagstuk, hij wil een probleem gewoon oplossen. Daar heeft de burger wat aan”, aldus Martini.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com