16 juli 2024

Westland – CDA verkiezingsprogramma bekend

Goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam hoofdthema’s van verkiezingsprogramma CDA Westland.

CDA Westland heeft haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen gelanceerd. Ook is het verkiezingsprogramma ‘Voor Westland, voor elkaar’ aan de leden gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens de online nieuwjaarsbijeenkomst van de partij.

Het verkiezingsprogramma is op een eerder moment officieel uitgereikt door de voorzitter van de programmacommissie, Arnold Hordijk, aan lijsttrekker Jenny Vermeer. Hordijk: “Het is een mooi programma geworden waarin, naast zeven Westlandse thema’s, er ook aandacht is voor wat er speelt in elk dorp.”

CDA Westland zet tijdens de campagne in op drie hoofdthema’s: goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. “Met deze speerpunten gaan we een positieve en hoopgevende campagne voeren en bouwen we aan een beter Westland voor elkaar”, aldus lijsttrekker Jenny Vermeer.

Vermeer hoopt dat er richting maart versoepelingen in aantocht zijn zodat er op een normale manier campagne gevoerd kan worden. “Het is fijn om de Westlander echt fysiek te spreken over zorgen en wensen die zij hebben. In ieder geval zetten we ook in op digitale middelen om hen te bereiken. Zo gaan we bijvoorbeeld per thema een inhoudelijke visieavond organiseren”, aldus Vermeer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com