21 mei 2024

Westland – Het Staelduinse Bos organiseert Winterbomenwandeling

In deze tijd van het jaar denken velen dat er niets te zien is in de natuur. Niets is minder waar!

De bomen en struiken zijn dan misschien kaal, maar er is volop leven in het Staelduinse bos. U vraagt zich af wat er te zien is in een ‘kaal’ bos ? U zult er versteld van staan als u even verder kijkt en openstaat voor dit stukje natuurbeleving. Hoewel de bomen en struiken in de winter geen bladeren hebben, herbergen de knoppen reeds de geheimen van het voorjaar en zijn de diverse bomen aan de knoppen goed te herkennen. Zo zult u zien dat ondanks de winterrust het bos leeft en kan worden beleefd. Wij hopen u op deze wandeling te mogen verwelkomen.
In de knoppen van de bomen zitten de geheimen van het voorjaar!

Wilt u daar meer van weten? Op zondag 6 februari 2022 neemt een natuurgids van “De vrienden van het Staelduinse Bos” u graag mee in een rondwandeling door het bos op zoek naar de knoppen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com