27 mei 2024

Westland – 12 februari Tim Knol klein solo in Op Hodenpijl in Schipluiden

Hij stond op Lowlands, Noorderslag en Pinkpop en heeft in de jaren na zijn doorbraak veel ervaring opgedaan. Tim knol bracht diverse Rock ‘n Roll albums uit, maar vroeg zich wel af of dat dit grillige pad bij hem paste? Door het oog van de storm des succes is er veel verloren gegaan. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vier albums op zijn naam en is de vijfde in de maak. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen.

Zijn eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk. Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil.

Met zijn akoestische theatervoorstelling speelt Tim Knol nummers van zijn album, maar ook prachtige covers waarover hij mooie verhalen vertelt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com