21 februari 2024

Westland – Nieuw contract met Patijnenburg

Op woensdag 2 februari ondertekenden de directeuren van Patijnenburg en van de gemeente Westland een nieuw contract voor werkzaamheden in de openbare ruimte.

Ook de komende jaren worden medewerkers van Patijnenburg ingezet voor onder andere de groenvoorziening in Naaldwijk en Honselersdijk, de dienstverlening op de Milieustraat en bij het schoonhouden van de buitenruimte in de gemeente.

Het nieuwe contract heeft een looptijd van maximaal 10 jaar. Behalve werkzaamheden die Patijnenburg de afgelopen jaren al voor de gemeente uitvoerde is ook gezocht naar nieuwe werkzaamheden die passen bij de doelgroep en missie van Patijnenburg. Jaarlijks is met deze overeenkomst een bedrag van circa 1,9 miljoen euro gemoeid. Met dit contract vult de gemeente Westland een deel van haar opgave in uit het uitvoeringsprogramma ‘Kernachtig Sociaal’. Het nieuwe contract maakt het voor Patijnenburg mogelijk om voor de langere termijn te investeren in het werkleerbedrijf en de ontwikkeling van medewerkers.

Marjorie van Breda, directeur (Ruimte) bij de gemeente Westland:” Het is goed dat hiermee de inzet van Patijnenburg voor belangrijk en zichtbaar werk in de openbare ruimte voor langere tijd vast ligt en de gemeente tegelijk invulling geeft aan een deel van haar sociale opgave”. Ook Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg, vindt het fijn dat er nu een nieuw meerjarig contract ligt: “Wij zijn heel blij met het mooie werk dat de gemeente ons gunt, zodat onze kanjers weer kunnen blijven werken aan een mooi en schoon Westland.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com