20 mei 2024

Regionieuws TV – Realityster Barbie en haar vriend aangehouden voor heling

Aan de Kolenwagenslag in Scheveningen is vorige week een 38-jarige Rotterdammer in zijn auto aangehouden. Hij was onder invloed van verdovende middelen. Ook wordt hij wordt verdacht van heling. Het zou volgens bronnen gaan om de vriend van realityster Barbie. Zij werd gewond in haar woning gevonden. Daar vond de politie ook veel gereedschap waarvan het vermoeden bestaat dat het gestolen is. Van een deel van het gereedschap is een aangifte van diefstal gevonden, maar van andere spullen weet de recherche nog niet van wie het is. De politie is op zoek naar de eigenaren van de vermoedelijk gestolen spullen. Zowel Barbie als haar vriend zijn aangehouden op verdenking van heling.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com