22 juni 2024

Den Haag – Kandidatenlijst GroenLinks Den Haag compleet

GroenLinks Den Haag gaat met 32 bevlogen kandidaten en lijstduwers de gemeenteraadsverkiezingen in. De lijst is een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten.

Lijsttrekker Mariëlle Vavier: ‘’Den Haag staat voor grote uitdagingen zoals de wooncrisis, klimaatverandering, toenemende ongelijkheid en polarisatie. De oplossingen van GroenLinks zijn urgenter dan ooit. Samen strijden we voor een groen, gelijk en kansrijk Den Haag. In de top 7 staan Maarten De Vuyst, Vincent Thepass, Lenne Baboeram, Raki Ap, Hera Butt en Isabel Bos. Allen betrokken en actieve GroenLinksers met hun wortels stevig in de Haagse samenleving. Ik kijk ernaar uit om met dit veelbelovende team aan de slag te gaan.”

Met de definitieve kandidaatstelling zijn ook de lijstduwers bekend. Dat zijn onder andere Jaswina Elahi, Piet Driest, Niels van den Berge, Alerk Ablikim en Troy Douglas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com