18 mei 2024

Regionieuws TV – Nieuw behandelcentrum in Voorburg, basis levensloop geneeskunde

Het centrum wordt vanavond officieel geopend. De focus ligt op levensloopgeneeskunde, preventie en intensieve samenwerking met zorgpartners. Zo willen ze ziektes voorkomen en de gezondheid bevorderen in elke levensfase.

Patiënten kunnen er terecht voor onderzoek en diagnose op allerlei vlakken. Volgens de directievoorzitter gaat het om een nieuwe manier van zorg, om mensen zo lang mogelijk gezond te houden. Om de kennis rond die zogenaamde levensloopgeneeskunde te vergroten gaat het Reinier de Graaf ziekenhuis samenwerken met het Erasmus Medisch Centrum, de Erasmus Universiteit en de TU Delft. Het nieuwe gebouw is ook bijzonder: het is een full-electric gebouw, zeer energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen en luchtwarmtepompen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com