13 juni 2024

Zoetermeer – Nieuwe plek voor Dirk

Vernieuwd, vergroot en vol gemak. Zo kun je de nieuwe Dirk op het Schepenenveld in Zoetermeer het beste omschrijven.

Slechts een paar honderd meter verder dan de oude locatie, maar een wereld van verschil. In de nieuwe supermarkt is er meer ruimte voor verse producten, een groter assortiment aan kanskoopjes en kunnen klanten afrekenen via Scan & Go. Maar dat alles nog steeds voor de scherpste prijzen van Nederland.

In de openingsweek ontvangen betalende klanten een gratis Dirk canvas tas. Ook zijn er diverse openingsstunts om de feestelijke opening van de nieuwe winkel te vieren. De supermarkt is zeven dagen per week open en parkeren kan gratis.

Dirk investeert het komende jaar niet alleen fors in zijn bestaande winkels, maar ook in nieuwe locaties.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com