4 december 2023

Wassenaar – Gemeentesecretaris wordt directeur CBG

Gemeentesecretaris Oppatja gemeente Wassenaar wordt nieuwe directeur CBG Centrum voor Familiegeschiedenis. Hélène Oppatja wordt per 1 mei 2022 de nieuwe fulltime directeur bij het CBG Centrum voor Familiegeschiedenis. Het CBG Centrum voor Familiegeschiedenis is een expertise- en informatiecentrum gevestigd in Den Haag en geeft advies en informatie over genealogie (stamboomonderzoek en familiegeschiedenis).

Dit betekent dat zij zal stoppen met haar huidige functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Wassenaar. Mevrouw Oppatja vervult deze rol sinds november 2015.

Wassenaar zal voor nu op zoek gaan naar een interim-gemeentesecretaris die de komende periode de positie kan gaan waarnemen. Dit geeft het bestuur en organisatie de ruimte om na te denken over de verdere vervulling van deze voor de gemeente Wassenaar belangrijke positie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com