4 maart 2024

Wassenaar – Campagne #ElkeStemTeltInWassenaar

Op 14,15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Uw stem telt! Ter bevordering van de opkomst start de gemeente een campagne. De komende weken kunt u het rode stempotlood van 1,5 meter overal in Wassenaar spotten.

Door te stemmen heeft u invloed op wat er in Wassenaar gebeurt. Stemmen voor de gemeenteraad, is stemmen voor wat u belangrijk vindt. Of het nu gaat om woningbouw, sport, recreatie, afval of verkeer: het besluit van de raad merkt u op straat! De raadsleden die wij samen met elkaar kiezen vertegenwoordigen u de komende vier jaar bij het nemen van belangrijke beslissingen voor een zelfstandig Wassenaar.

Donderdag 10 februari gaven burgemeester Leendert de Lange en alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Wassenaar al het startschot voor de campagne #ElkestemteltinWassenaar. De lijsttrekkers van de Wassenaarse politieke partijen zijn al op de foto gegaan met het rode potlood.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com