27 februari 2024

Regionieuws TV – Bijzonder kunstwerk ‘Royal Lady’ geplaatst in Voorburg

In Voorburg is op het Stationsplein het kunstwerk ‘Royal Lady’ onthuld. Dit is gemaakt door de lokale kunstenaar Gerard de Gier. Met zijn Royal Lady doet de kunstenaar een oproep voor positiviteit en doorzetten ondanks tegenslag. Hij vraagt aandacht voor zijn spierziekte HMSN. Volgens wethouder Van Eekelen is het kleurrijke beeld een waardige verfraaiing voor het stationsplein. Het geeft volgens haar kleur in deze onrustige tijd van de pandemie en de oorlog in de Oekraïne. In de gemeente is veel aandacht voor kunst en cultuur. Dit nieuwe beeld is onderdeel van de beeldenroute in Voorburg. U ziet een impressie van de plaatsing en de kunstenaar over zijn het beeld.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com