6 december 2023

Regionieuws TV – Seasonal Market als alternatief voor Trade Fair in Naaldwijk

In Naaldwijk is deze week de Seasonal Market gehouden, dit is een alternatief voor de Trade Fair die jaarlijks in Flora Holland wordt gehouden: De Seasonal Market is een markt die wordt georganiseerd door Flora Holland. In Naaldwijk staan ruim 100 exposanten met de nieuwste trends in het segment kamer-, tuin-, of terrasplanten.

De Seasonal Market is dit jaar het alternatief voor Trade Fair Naaldwijk. Tijdens dit evenement ontmoeten kwekers, toeleveranciers, exporteurs en ander vakpubliek elkaar op een ruim opgezette beursvloer. Er zijn geen luxe stands, maar het is een laagdrempelige markt met marktkramen waarop de producten worden gepresenteerd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com