4 maart 2024

Den Haag – Burgemeester Van Zanen heeft gesprekken gevoerd met Oekraïners en Russen

Den Haag is solidair met het volk en de regering van Oekraïne. Ondanks dat vele Russen afstand nemen van de oorlog, krijgen ook zij te maken met agressie. Daarom ging Burgemeester Van Zanen met beide groepen een gesprek aan. Er werd gesproken over hun ervaringen tijdens de recente ontwikkelingen, hoe zij de toekomst zien en welke rol Den Haag zou kunnen vervullen als internationale stad van vrede en recht.

Eerder bezocht burgemeester Van Zanen een benefietconcert in Amare, werd het Haagse stadhuis geel-blauw uitgelicht en hees hij de Oekraïense vlag met de Oekraïense en Poolse ambassadeur.

Er is veelvuldig contact met de internationale gemeenschap in onze stad. Komende dinsdag organiseert ereburger van Den Haag, Paul van Vliet, met andere artiesten een benefietavond in Theater Diligentia.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com