25 juni 2024

Den Haag – Line up ”Den Haag Outdoor’ bekend

Op zaterdag 18 juni is het eindelijk weer tijd voor het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” in het schitterende Zuiderpark.

Met de Festivalzomer in aantocht begint iedereen ervan doordrongen te raken dat er eindelijk weer gedanst mag worden. Op Den Haag Outdoor kunnen Festivalliefhebbers dit jaar hun hart ophalen. De organisatie heeft dik uitgepakt en heeft vandaag haar line-up bekend gemaakt.

Grote artiesten op Den Haag Outdoor in het Zuiderpark! Chuckie, Bilal Wahib, ROD, Yung Felix, Egbert (Live), Secret Cinema, Outsiders, Frans Duijts, ROOG, Barend & Van Breukelen (538) en Michel de Heij komen naar het festival.

In de Techno Area heeft de organisatie ROD weten te strikken. ROD is het alter ego van de, al decennia lang, mega populaire Benny Rodrigues. ROD mag zich één van de beste Nederlandse Techno artiesten noemen. Verder wachten in de grote Techno Tent optredens van onder andere Egbert (Live), Secret Cinema en de Haagse Techno held Remy.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com