8 december 2023

Delft – Energie besparen met Deelwinkel015 bij DOK

Een warmtelek opsporen, meten hoe gezond de lucht in je huis is, energieslurpers zoeken of kijken of er in je spouwmuur nog iets te isoleren valt, daarvoor heb je een meetapparaat nodig.

Via DOK zijn deze handige spullen nu te leen.Wethouder Stephan Brandligt kwam woensdagmiddag naar het energiespreekuur in DOK Voorhof om samen met de energiecoaches van 015Duurzaam een aantal apparaten te testen. Zo kwamen we erachter dat het gebouw van DOK Voorhof goed geïsoleerd is, maar dat het Co2 gehalte binnen snel oploopt wanneer het druk is in de bibliotheek. Nuttige informatie!

De meetapparaten zijn te leen via een DOK abonnement. Je haalt de apparatuur op bij de klantenservice van DOK in OPEN en DOK Voorhof. Je mag de apparatuur een week lenen.
De apparaten eenvoudig in gebruik. Bij elk apparaat zit een duidelijke handleiding. Voor de warmtecamera heb je iets meer kennis nodig, als je deze wilt lenen maak je online een afspraak met een energiecoach. Dat kan via www.015duurzaam.info.

De Energiecoaches van 015Duurzaam kunnen je helpen met tips en praktische oplossingen. In een gesprek met een Energiecoach bespreek je jouw (woon)situatie en krijg je tips en inzichten over jouw energieverbruik.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com