6 december 2023

Zoetermeer – Leerplatform van start

Leerplatform Zoetermeer bundelt energie van vrijwilligersorganisaties. Zoetermeer voor Elkaar is een vrijwilligersnetwerk dat ervanuit gaat dat iedereen in Zoetermeer het verschil kan maken. Iedereen vanuit zijn interesses en talenten een positieve bijdrage kan leveren.

Tijdens de bijeenkomst dinsdag gingen de deelnemers aan de hand van een aantal inspirerende voorbeelden met elkaar in gesprek om ideeën uit te wisselen en te zien waar krachten kunnen worden gebundeld. Het Leerplatform is een nieuwe manier waarop Zoetermeer voor Elkaar vrijwilligersorganisaties kan ondersteunen.

Wethouder Ter Laak: “We merken dat veel vrijwilligers ideeën hebben over bijvoorbeeld het beter laten functioneren van hun organisatie of om nieuwe mensen te trekken, maar dat ze niet goed weten hoe ze dat in de praktijk kunnen uitwerken. Met het platform willen we mensen met elkaar in contact brengen, zodat ze elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. Als nu blijkt dat twee organisaties met dezelfde vragen zitten, dan kunnen ze samen met ondersteuning van Zoetermeer voor Elkaar daar een antwoord op vinden.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com