18 mei 2024

Wassenaar – Nanne Kramer nieuwe gemeentesecretaris Wassenaar

Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft het college besloten de heer Nanne Kramer aan te wijzen als interim gemeentesecretaris/algemeen directeur. Kramer volgt per 16 april Hélène Oppatja op die vertrekt naar het CBG Centrum voor familiegeschiedenis.

Burgemeester Leendert de Lange: “In de heer Kramer vinden we een ervaren gemeentesecretaris die daarnaast ook veel relevante ervaring meebrengt die ingezet kan worden in de huidige periode van opbouw van de ambtelijke organisatie. Hij is een interim directeur/gemeentesecretaris met zeer ruime ervaring binnen lokale overheden, non-profit instellingen en (intergemeentelijke) samenwerkingsverbanden. Het college kijkt uit naar de samenwerking.”

Nanne Kramer: ”De opbouw van de nieuwe ambtelijke organisatie is gestart op 1 september vorig jaar. Nu iedereen goed op zijn plek zit vraagt dit natuurlijk nog wel om aanpassingen en verbeteringen om de dienstverlening aan de Wassenaarders te blijven verbeteren. Mijn hart gaat hiervan sneller kloppen en ik ga graag met de medewerkers, collega leidinggevenden en bestuur aan de slag om een aanzet te maken voor een toekomstbestendige organisatie, die volop in verbinding staat met de lokale samenleving.”

Nanne Kramer vervult de functie voor een half jaar. In deze periode wordt de structurele invulling van de functie gerealiseerd.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com