22 juli 2024

Zuid-Holland – Hoogheemraadschap Rijnland zoekt bestuursleden

Het lijkt nog ver weg, maar op 15 maart 2023 mogen alle inwoners van Nederland weer stemmen.

Dan gaat het onder andere over de waterschapsverkiezingen. Om duidelijk te maken wat waterschappen doen en wat het betekent om bestuurder te zijn van een waterschap organiseert het hoogheemraadschap van Rijnland de cursus ‘Actief voor het waterschap’. Zo kun je ontdekken wat het inhoudt, of het bij je past en hoe jij een belangrijke bijdrage kunt leveren als bestuurder.

Het hoogheemraadschap van Rijnland is als oudste waterschap continu bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen tegen droogte, wateroverlast en andere gevolgen van klimaatverandering. Dat doen we voor alle inwoners en met oog voor natuur en landschap. Zo kunnen we nu en in de toekomst wonen, werken en recreëren in ons waterrijke gebied. Als lid van de verenigde vergadering (algemeen bestuur) van Rijnland denk en beslis jij uiteindelijk over de koers. In de cursus ‘Actief voor het waterschap’ leer je hoe het bestuur van Rijnland werkt, hoe het is om betrokken te zijn bij belangrijke beleidskeuzes en hoe je daar zelf invloed op kunt hebben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com