4 maart 2024

Regionieuws TV – Westland gaat samenwerking aan met Misdaad Anoniem

De gemeente Westland en meldpunt Meld Misdaad Anoniem gaan samenwerken. Hiervoor is een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het meldpunt is een onafhankelijke stichting die anonieme meldingen over criminaliteit doorstuurt naar partners, zoals gemeenten, politie, belastingdienst en andere opsporingsdiensten.

Door de samenwerking aan te gaan, ontvangt de gemeente voortaan rechtstreeks meldingen over bijvoorbeeld woonfraude, drugsdelicten en andere ondermijnende criminaliteit. De gemeente is hierdoor beter in staat om criminaliteit aan te pakken. Meld Misdaad Anoniem is bedoeld voor mensen die hun melding niet bij de politie of andere instanties durven of willen doen. Het meldpunt is zeven dagen per week bereikbaar.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com