4 december 2023

Midden-Delfland – Spaanse verhalen in Op Hodenpijl Schipluiden

Virtuoos gitarist Eric Vaarzon Morel brengt samen met Conchita en Elle een concert vol Spaanse verhalen. Zij maken een compleet nieuwe sound en beleving. Eric heeft zijn muzikale leven gewijd aan de ritmische, intrigerende muziek van de flamenco. Tegelijkertijd heeft zijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben Eric een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor zijn ogen een muzikaal top trio. Deze jonge virtuozen neemt Eric nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in onze nieuw gevonden vurige CADANZA.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com