27 mei 2024

Den Haag – Man (29) gewond bij schietincident in woning Paterswoldestraat

In een woning aan de Paterswoldestraat is op vrijdagmiddag 15 april een 29-jarige man uit Den Haag gewond geraakt. Er zijn vier verdachten, waaronder ook het slachtoffer, aangehouden. De recherche doet op dit moment onderzoek.

Rond 16.15 uur kwam er een melding binnen dat er geschoten zou zijn in een woning. Toen agenten ter plaatse kwamen in de woning troffen zij daar de 29-jarige man aan. Hij is vervoerd naar het ziekenhuis en behandeld aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is daar ook aangehouden als verdachte. In de woning heeft de politie ook een 36-jarige man uit Den Haag aangehouden.

Er zouden nog twee personen betrokken zijn geweest bij het schietincident. Na een korte zoekactie kon de politie op de Melis Stokelaan in Den Haag een 24-jarige man uit Utrecht en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. De recherche doet op dit moment onderzoek naar de betrokkenheid van de vier aangehouden verdachten en de toedracht van het schietincident.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com